Pakkeshops og pakkeindleveringssteder

//Pakkeshops og pakkeindleveringssteder

Pakkeshops og pakkeindleveringssteder

Nethandlen i Danmark sætter år for år nye rekorder. Vi danskere er simpelthen vilde med at handle i nettets mange webshops. Den stigende nethandel har betydet, at markedet for pakkepost er eksploderet. I dag er der derfor mange fragtfirmaer på markedet for pakkepost.Det giver en sundkonkurrence og masser af fleksibilitet for kunderne.

Men den store konkurrence giver også masser af muligheder for dig,som erhvervsdrivende når du skal have dine varer fragtet ud til kunden. Her er der både penge at spare ved at vælge den billigste leverandør, men det giver dig også et større udbud af indleveringssteder og pakkeshops at vælge imellem.

Der er altid en pakkeshop elleret pakkeindleveringssted i nærheden

Tidligere var det næsten udelukkende posthusene, der håndterede pakkeforsendelser. Det er ikke tilfældet i dag hvor markedet eråbent for konkurrence. Nu er der er masser af firmaer, der tilbyder at fragte dine varer ud til kunderne. Er du erhvervsdrivende og har du en forretning, hvor du tilbyder at sende dine varer til kunderne, giver det mange fordele.

Konkurrencen betyder nemlig, at antallet af pakkeindleveringssteder er steget markant de senere år. Det giver masser af fleksibilitet når du skal sende pakker til kunderne og der er næsten altid et pakkeindleveringssted lige i nærheden, når du skal sende dine varer til kunderne.

Et af de firmaer, der har udvidet kraftigst i Danmark de seneste 10 år er GLS, som i 2015 rådede over 1.150 pakkeshops. Antallet af GLS pakkeshops, er mere end 7 doblet siden 2006. Men der er flere andre fragtfirmaer, der tilbyder at levere din pakke og som har indleveringssteder. Firmaer som: DAO pakkeshop, Post Nord, BRING, UPS og DHL er alle fragtfirmaer, der benytter sig af pakkeshops og pakkeindleveringssteder.

Lange åbningstider giver fleksibilitet

En anden fordel er, at pakkeshopsofte er en del af tankstationer eller supermarkeder, derhar lange åbningstider. Derved har du mulighed for at indlevere dine forsendelser hos pakkeindleveringsstedet om aftenen. Det giver dig og din forretning fleksibilitet, da du ikke er tvunget til at indlevere dine forsendelser inden kl. 17.30 hver dag. Du har derimod en større tidsmæssig fleksibilitet til at passe indleveringen ind i din travle hverdag.

Brug kortet til at finde den nærmeste pakkeshop

Vi har gjort det nemt for dig at finde den nærmeste pakkeshop eller pakkeindleveringssted. Du skal blot klikke på leverandøren og finde indleveringsstederne på kortet.

Kilde til fakta vedr. GLS https://gls-group.eu/DK/da/nyheder-overblik/nu-mere-end-1150-gls-pakkeshops

By | 2018-12-07T11:08:34+00:00 December 7th, 2018|Business|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment